Maneesit ja
urheiluhallit

Maneesit ja
urheiluhallit

Harrasta monipuolisesti
säällä kuin säällä

Suomen vaihtelevista sääolosuhteista johtuen maneesilla on suuri merkitys ratsastusharrastuksessa; sisätilat mahdollistaa ympärivuotisen harjoittelun ja tuo siten lisäarvoa tallillesi. Maneesi takaa asianmukaiset tilat ratsastustuntien pitoon sekä hyvät puitteet ratsastuskilpailuiden järjestämiselle. Harrastusympäristön ollessa kunnossa vähenevät myös harrastamisen turvallisuusriskit.

Tavoitteenamme on aina löytää asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva halliratkaisu. Jo ensimmäisellä tapaamiskerralla voidaan yhdessä pohtia ajatuksiasi unelmiesi harrastustilasta. Suunnitelmia täsmennetään yhdessä valitsemalla parhaat ratkaisut liittyen maneesin kokoon, lämpöeristyksiin, osien väreihin sekä ovi- ja materiaalivaihtoehtoihin. Ohessa voit tutustua toteuttamiimme erilaisiin maneeseihin.

Toimintamme perustavanlaatuisina kulmakivinä ovat kokemuksen myötä karttunut maneesien suunnittelu- ja rakennusosaaminen sekä CE-hyväksytyt Rapko® runkorakenteet. Lopputuloksena syntyvät kokonaiskustannuksiltaan edulliset ja korkealaatuisista osista valmistetut, turvalliset ja kestävät runkoratkaisut ja hallit, jotka takaavat miellyttävän harjoitteluympäristön ympäri vuoden. Halutessasi voit tilata myös pelkän materiaalitoimituksen tai osaurakoinnin.

PYYDÄ TARJOUS

Muut palvelut

Tarjoamme kaikkiin omiin kohteisiimme kattavasti erilaiset suunnittelu- ja projektipalvelut. Rapkon hallitoimituksiin kuuluvat aina vakiona perustusten ohjeelliset mittapiirrustukset sekä konepajapiirrustukset. Halutessasi voit tilata meiltä myös tarvitsemasi arkkitehtisuunnitelmat sekä rakennuslupapiirrustukset.

Lisävarusteet

Tarjoamme omiin hallikohteisiimme kattavasti myös lisävarusteita. Oikeanlaiset lisävarusteet lisäävät hallin käyttömukavuutta sekä turvallisuutta ja hallisi valmistusaika nopeutuu, kun voit tilata kaiken tarvittavan yhdellä kertaa samasta paikasta. Kysy myös lisävarusteiden asennuspalvelua!
– Lumiesteet ja niiden vaatimat lisärakenteet
– Liukuovirungot pyörästöineen
– Käyntiovien rungot
– Peltilistat
– Valoaukkolevyt
– Sadevesijärjestelmät (vesikourut ja -syöksyt)
– Asennustarvikkeet (ruuvit ja kiinnikkeet)

Halli paketissa

Runkojärjestelmän voi tilata pelkkänä materiaalitoimituksena, jolloin asiakas rakentaa hallin itse. Projektin eri vaiheisiin tarjoamme tarpeen mukaan konsultointiapua.

Kehikko pystyyn

Asiakas voi tilata osaurakointina asennuksen haluamilleen rakennusosille, kuten esimerkiksi hallin rungolle ja orsille. Osa-asennuksen jälkeen opastamme tarvittaessa jatkotoimissa.

Avaimet käteen

Avaimet käteen -palvelu on asiakkaalle vaivaton rakentamisen muoto: asiakas saa hallin asennettuna. Huolehdimme projektista aina perustussuunnittelusta hallin pystyttämiseen asti.

LISÄÄ VIDEOITA

KIINNOSTUITKO? TILAA ESITE

    Lue rekisteriseloste


    Ota meihin yhteyttä


      Myynti tarjoukset@rapko.fi