Project Description

Maneesi – Nakkila

Maneesi – Nakkila

RAKENNUTTAJA

Eija ja Johanna Jaakkola, Jaakkolan Rustholli Oy

KOHTEEN SIJAINTI

Nakkila

0
KERROSALA
0
VALMISTUMISAIKA

Äidin ja tyttären
maneesiprojekti

Jaakkolan Rustholli on Nakkilassa sijaitseva ratsastuskoulu, jonka toimintaan kuuluvat viikoittaiset ratsastustunnit, valmennukset, oppilaiden kisat sekä vaellukset. Pienessä pitäjässä sijaitsevalla tilalla on jo pitkä historia.
Maneesin rakentaminen sai alkunsa, kun ulkokentällä pidettävät ratsastustunnit alkoivat olla kaikki täynnä. Ulkokentän lisäksi päätettiin rakentaa kaksikenttäinen puolilämmin maneesi, joka mahdollistaisi monipuolisen treenaamisen ympäri vuoden sääolosuhteista huolimatta. Maneesin materiaalit, värit ja valaistus suunniteltiin ja valittiin yhdessä Rapkon asiantuntijoiden kanssa.
Miten maneesin rakennusprojekti sujui? Lue maneesin rakennuttajan, Jaakkolan Rusthollin yrittäjä Johanna Jaakkolan kokemuksista TÄÄLTÄ.

”Jaakkolan Rusthollin, äidin ja tyttären ensimmäinen rakennusprojekti 2500 m2.. Huoli sydämellä aloitimme. Ei ole tarvinnut huolehtia! Maneesi on tullut aikataulussa, reilulla yhteisymmärryksellä ja -työllä. Jälki on priimaa ja rakennusasioista on ollut helppo sopia! Olemme iloisia, että valitsimme Rapkon hallin toimittajaksi.”

Eija Jaakkola, Jaakkolan Rustholli

KIINNOSTUITKO? TILAA ESITE

    Lue rekisteriseloste


    Ota meihin yhteyttä


      Myynti tarjoukset@rapko.fi