Teollisuus- ja
varastorakennukset

Teollisuus- ja
varastorakennukset

Kestävät ja muunneltavat
liiketilat yritystoiminnallesi

Geta Yhtiöiden edustamat Rapko halliratkaisut soveltuvat mainiosti erilaisiin teollisuuden ja yritystoiminnan käyttötarkoituksiin. Työ- ja toimistotilat, tuotantohalli tai varasto? Vai kenties kaikki nämä yhdessä? Asiakkaillemme yksilöllisesti toteutettavat hallitilat mahdollistavat monenlaisen toiminnan ja ovat lisäksi hallin omistajan näkökulmasta myös kestävä ja helppohuoltoinen ratkaisu.

Tavoitteenamme on aina löytää asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopiva halliratkaisu. Jo ensimmäisellä tapaamiskerralla voidaan yhdessä pohtia ajatuksiasi hallilta vaadittavista asioista: pohditaan ja valitaan yhdessä parhaat ratkaisut liittyen hallin kokoon, lämpöeristyksiin sekä ovi- ja materiaalivaihtoehtoihin. Ohessa voit tutustua toteuttamiimme erilaisiin teollisuustiloihin.

Toimintamme perustavanlaatuisina kulmakivinä ovat asiakas- ja ratkaisukeskeinen suunnittelu- ja rakennusosaaminen sekä CE-hyväksytyt Rapko runkorakenteet. Lopputuloksena syntyvät kokonaiskustannuksiltaan edulliset ja korkealaatuisista osista valmistetut, turvalliset ja kestävät runkoratkaisut ja hallit, jotka takaavat yrittäjälle huolettoman ja yksilöllisesti toteutetun hallikokonaisuuden yritystoiminnan pyörittämiseen. Halutessasi voit tilata myös pelkän materiaalitoimituksen tai osaurakoinnin.

PYYDÄ TARJOUS

Muut palvelut

Tarjoamme omiin hallikohteisiimme kattavasti erilaiset suunnittelu- ja projektipalvelut. Rapkon hallitoimituksiin kuuluvat vakiona perustusten ohjeelliset mittapiirrustukset sekä konepajapiirrustukset. Halutessasi voit tilata meiltä myös tarvitsemasi arkkitehtisuunnitelmat sekä rakennuslupapiirrustukset.

Lisävarusteet

Tarjoamme omiin hallikohteisiimme kattavasti myös lisävarusteita. Oikeanlaiset lisävarusteet lisäävät hallin käyttömukavuutta sekä turvallisuutta ja hallisi valmistusaika nopeutuu, kun voit tilata kaiken tarvittavan yhdellä kertaa samasta paikasta. Kysy myös lisävarusteiden asennuspalvelua!
– Lumiesteet ja niiden vaatimat lisärakenteet
– Liukuovirungot pyörästöineen
– Käyntiovien rungot
– Peltilistat
– Valoaukkolevyt
– Sadevesijärjestelmät (vesikourut ja -syöksyt)
– Asennustarvikkeet (ruuvit ja kiinnikkeet)

Halli paketissa

Runkojärjestelmän voi tilata pelkkänä materiaalitoimituksena, jolloin asiakas rakentaa hallin itse. Projektin eri vaiheisiin tarjoamme tarpeen mukaan konsultointiapua.

Kehikko pystyyn

Asiakas voi tilata osaurakointina asennuksen haluamilleen rakennusosille, kuten esimerkiksi hallin rungolle ja orsille. Osa-asennuksen jälkeen opastamme tarvittaessa jatkotoimissa.

Avaimet käteen

Avaimet käteen -palvelu on asiakkaalle vaivaton rakentamisen muoto: asiakas saa hallin asennettuna. Huolehdimme projektista aina perustussuunnittelusta hallin pystyttämiseen asti.

LISÄÄ VIDEOITA

KIINNOSTUITKO? TILAA ESITE

    Lue rekisteriseloste


    Ota meihin yhteyttä


      Myynti tarjoukset@rapko.fi