Ota yhteyttäX


Tai soita myyntiimme

044 971 0134

Palvelut

Projektipalvelut

Rapko -hallin toimitukseen voi halutessaan aina tilata myös asennuspalvelun. Asennuspalvelu voi sisältää pelkän rungon asennuksen, tai erikseen sovittaessa jonkun tietyn työosuuden rakennusprojektista. Tarvittaessa Rapkolta saa myös vastaavantyönjohtajan tai ulkopuolisen valvojan palvelun. Mikäli haluat Rapkolta ainoastaan tavaratoimituksen ja rakentaa hallin itse – Rapko tarjoaa konsultointiapua tarvittaessa erivaiheissa projektia.

Rapko tarjoaa myös osaurakointia, jolloin asiakas voi tilata tarvittavat tuotteet ja esimerkiksi vain rungon asennuksen. Tällöin Rapko huolehtii rungon pystyttämisen, jonka jälkeen asiakkaan on helppo jatkaa projektiaan siitä eteenpäin valmiiksi asti. Tarvittaessa runkoasennuksen jälkeen opastetaan jatkotoimissa.

Avaimet käteen palvelu

Avaimet käteen palvelu on asiakkaalle huoleton ja vaivaton rakentamisen muoto. Avaimet käteen palvelu tarkoittaa nimensä mukaisesti, että asiakas saa täysin käyttövalmiin hallin huolehtimatta itse rakentamiseen kuuluvista työvaiheista. Rapko Oy huolehtii projektin perustussuunnittelusta ja tavaroiden toimittamisesta aina hallin pystyttämiseen ja valmiiksi saattamiseen asti.

Suunnittelupalvelut

Rapkon suunnittelupalveluita voit tilata myös erikseen omalle rakennuskohteellesi. Rapkon hallitoimituksiin kuuluu vakiona konepajapiirustukset sekä perustusten ohjeelliset mittapiirustukset. Halutessasi voit tilata myös tarvitsemasi arkkitehtisuunnitelmat sekä rakennuslupapiirustukset.

Voit tilata myös erikseen vain tarvitsemasi suunnitelman tai piirustuksen omalle kohteellesi. Esimerkiksi perustusten suunnitelmat voit tilata tarvittaessa. Mikäli tarvitset kohteellesi jotain muita rakennesuunnitelmia, niin kysy niistä tarjousta. Talotekniikkasuunnitteluun meillä on yhteistyökumppaneita, joilta saat tarvitsemasti LVI-S -suunnitelmat.

Mikäli kohteestanne puuttuu pääsuunnittelija tai päärakennesuunnittelija, niin otattehan asian puheeksi hallin kaupanteon yhteydessä. Tällöin voimme tarjota Teille myös tätä palvelua!


Meiltä saat halliisi kaikki tarvittavat lisävarusteet.

Lisävarusteet lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Myös hallisi valmistusaika nopeutuu, kun voit tilata kaiken tarvittavan yhdellä kertaa samasta paikasta

 

 

Kysy myös lisävarusteiden asennuspalvelua!

Halliin saatavilla olevia lisävarusteita

  • lumiesteet ja niidenvaatimat lisärakenteet
  • liukuovirungot pyörästöineen
  • käyntiovien rungot
  • peltilistat
  • valoaukkolevyt
  • sadevesijärjestelmät (vesikourut ja -syöksyt)
  • asennustarvikkeet (ruuvit ja kiinnikkeet)

Copyright © 2018 Rapko Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
www.rapko.fi | sitemap

Suomen Vahvimmat
 

RAPKO OY  |  Hernemäentie 57, FI-04330 LAHELA  |  044 971 0134  |  myynti@rapko.fi

 
Hankkija